Spa Reine Subtile INSTORE TASTING in de supermarkt

Spa Reine Subtile INSTORE TASTING in de supermarkt

Spa Reine heeft vol trots 3 verrassende (subtiele) smaken ontwikkeld zonder calorieën en suikers: Spa Reine Subtile. Het is een heerlijk verfrissende combinatie van natuurlijk mineraalwater van SPA REINE met een vleugje natuurlijke smaak. Om de consument kennis te laten maken met dit nieuwe product, rolt Promodukties een landelijke instore tasting campagne uit. Zowel bij de supermarkt als in het petrol kanaal mag de doelgroep gratis proeven!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
INSTORE EN NEARSTORE PROMOTIES STAAT VOOR ‘ZELF ERVAREN IS GELOVEN!’

Hierbij gaat het er niet om of het om FMCG of om elektronische apparaten gaat. Als de consument op een leuke en spontane manier wordt aangesproken en het product wordt positief ontvangen, dan is de stap naar kopen zeer klein. Helemaal als er ook nog een interessante aanbieding is. Dat verklaart ook de zeer hoge sales conversies bij instore tastings en demonstraties.

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van instore en nearstore zoals “Spoony soep“, “Spa en “Promesso by Jacobs Douwe


Hostess & hospitality geeft een extra beleving aan een evenement.

Hostesses en hosts zijn er in alle denkbare profielen. Van model tot actrice, maar ook de spontane ‘girl next door’ die bereid is de hele dag keihard te werken en iedereen charmant te verwelkomen.

De hostes(sen) weten zo goed wat er wordt verwacht, waardoor de prestatie maximaal is. Promodukties heeft hostessenen & hospitality personeel geleverd op voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Zoals voor de Miljonairs Fair als de huishoudbeurs. Maar ook bij kleine winkelopeningen en instore tastings.

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van flyeraars zoals “Ludieke actie KLM“, “Bravo verrast reizigers en “Promesso by Jacobs Douwe