Lancering Aziatische rijsttafelmaaltijden

Lancering Aziatische rijsttafelmaaltijden

Promodukties verzorgt (in opdracht van Blyde) de tour langs de belangrijkste redacties van Nederland voor de lancering verse Aziatische rijsttafelmaaltijden van Albert Heijn. Vanuit een custom made bakfiets worden de heerlijke maaltijden geserveerd en worden de redacties direct overtuigd van de smaak! Ook hier geldt: Proeven is geloven!

Voor meer informatie zie het artikel.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
Breng jouw boodschap maximaal in beeld door middel van (Digitale) Mobiele Media

Dankzij het grote (digitale) mobiele media-aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van (Digitale) Mobiele Media zoals “Save Tibet“, “Domino’s actie” en “Walking Billboards


Hostess & hospitality geeft een extra beleving aan een evenement.

Hostesses en hosts zijn er in alle denkbare profielen. Van model tot actrice, maar ook de spontane ‘girl next door’ die bereid is de hele dag keihard te werken en iedereen charmant te verwelkomen.

De hostes(sen) weten zo goed wat er wordt verwacht, waardoor de prestatie maximaal is. Promodukties heeft hostessenen & hospitality personeel geleverd op voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Zoals voor de Miljonairs Fair als de huishoudbeurs. Maar ook bij kleine winkelopeningen en instore tastings.

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van flyeraars zoals “Ludieke actie KLM“, “Bravo verrast reizigers en “Promesso by Jacobs Douwe


VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren. Bekijk vooral onze voorbeelden zoalsVliegtuigjes in de lucht“, “Droomhuizen Amsterdam of  Wildplak Campagne”