Overheid stuurt vliegtuigjes de lucht in om strandgangers te waarschuwen

Lucht reclame overheid Promodukties houd 1,5 meter afstand

Overheid stuurt vliegtuigjes de lucht in om strandgangers te waarschuwen

Overheid herinnert zonaanbidders aan corona-maatregelen

Onderstaande tekst is uit een artikel van de Adformatie

Strandgangers worden met vliegtuigjes herinnerd aan de 1,5 meter-regel. Het initiatief komt van de overheid en mediabureau Initiative en werd uitgevoerd door Promodukties.

Vanuit het ministerie van VWS ontstond de wens om badgasten te herinneren aan het belang van afstand houden. ‘Die zagen vorige week de hittegolf aankomen en de drukte op de stranden. Toen is ons gevraagd: hoe kunnen we die mensen het beste bereiken?’, vertelt Sander Schönhuth van Promodukties.

Met in totaal vier vliegtuigen wordt de Nederlandse kust, de Wadden en de Friese Meren bediend. Aan ieder vliegtuigje hangt een enorm doek met daarop in koeienletters geschreven: houd 1,5 meter afstand.

Afgelopen weekend zagen strandgangers de toestellen vliegen, maar op dit moment staan ze aan de grond. Toch blijven ‘de lijnen open’, zegt Schönhuth. ‘Als het weer nodig blijkt, gaan ze opnieuw de lucht in.’ Of het effect heeft? ‘Dat is lastig te zeggen, maar uiteindelijk denk ik van wel. Natuurlijk gaat het nog niet perfect, maar er wordt op deze manier wel meer bewustwording gecreëerd. ‘We moeten erop blijven hameren.’

Mobiele billboards, die Promodukties ook regelmatig inzet, gaan dit keer niet de weg op. ‘Daar moet je er je dan zoveel van inzetten, dit is veel effectiever. Het is by far de beste manier om hele kust te bedienen.’

Neem vrijblijvend contact met ons of klik hier voor het filmpje.

0204609007
info@promodukties.nl

 

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:

 

Meer informatie over LEDwagens

De digitale reclamewagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens door slecht buitenlicht minder zichtbaar worden, heeft deze LED wagen hier geen  last van. We brengen hierdoor iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep!

 

Details informatie LEDschermen

Naast dat de led wagen een scherm heeft van 400 x 200 cm, heeft deze ook een pixel van 7 mm. Hierdoor zijn de schermen goed te gebruiken voor de weergave van HD-commercials, animaties en (afwisselende) stil-beelden. Hiernaast zijn ze toepasbaar voor livestreams en interactieve campagne door de open dataverbinding. Dankzij de interne aggregaat werkt het geheel ‘stand alone’.

 

Ervaringen

Met de 30 jaar ervaring weet Promodukties het belang om het ‘Point of Sale’ naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelfs op het water zijn er mogelijkheden voor unieke fieldmarketingacties. Gedurende deze tijd heeft Promodukties een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards opgebouwd waarmee veel campagnes gerealiseerd worden.  Zoals reclamefietsen (abrifietsen), segways en bakfietsen.  Hierdoor breng je de reclameboodschap naar de doelgroep.

 

In combinatie met

Voor meer promotie-ideeën zie: Mobiele Billboards en reclame bakfietsen. Deze mobiele reclame voertuigen lenen zich goed om te combineren met het uitdelen van samples of het uitdelen van flyers. Zodoende creëert de brandactivation visibility bij de doelgroep EN wordt er iets fysiek meegegeven. Daarmee bereik je een grote impact als positief resultaat!
Zie op LinkedIn een actie waarbij een LED scherm van Promodukties is ingezet.