“No place for sex trafficking” campagne in Amsterdam

“No place for sex trafficking” campagne in Amsterdam

Met een felgroene Hotelkamer experience op het Rokin was de campagne “No place for sex trafficking” niet te missen voor het publiek. Eenmaal in de hotelkamer werden bezoekers geconfronteerd met verschillende waargebeurde verhalen van slachtoffers. Het geschoten foto en filmmateriaal wordt online ingezet. Daarnaast werden er door Promodukties honderden flyers uitgedeeld aan taxichauffeurs en hotelpersoneel. Niemand kan om deze boodschap heen!

Terug naar Voorbeelden guerrilla marketing acties

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

 

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:

 

VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren.

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.