Voor het provinciehuis om de wasbeer te redden

Voor het provinciehuis om de wasbeer te redden

Om de wasbeer te redden kiest Stichting Aap ervoor om een Mobiel Billboard voor de deur van het Provinciehuis Gelderland te plaatsen. Eerder is besloten om de wasberen te schieten in de Provincie, iets waar Stichting Aap op tegen is. Aangezien er geen gehoor wordt gegeven aan een gesprek hierover, wordt de boodschap op deze manier goed zichtbaar. Niet alleen voor het Provinciehuis, maar ook voor alle voorbijgangers is de boodschap zo goed zichtbaar. Zo ook voor de pers en heeft het een mooi artikel in de Telegraaf opgeleverd.

Neem vrijblijvend contact met ons op over het opzetten van een soortgelijke campagne.

0204609007
info@promodukties.nl

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren. Bekijk vooral onze voorbeelden zoalsVliegtuigjes in de lucht“, “Droomhuizen Amsterdam of  Wildplak Campagne” 

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.