Voor het provinciehuis om de wasbeer te redden

Mobiel Billboard voor het provinciehuis voor de wasbeer

Voor het provinciehuis om de wasbeer te redden

Om de wasbeer te redden kiest Stichting Aap ervoor om een Mobiel Billboard voor de deur van het Provinciehuis Gelderland te plaatsen. Eerder is besloten om de wasberen te schieten in de Provincie, iets waar Stichting Aap op tegen is. Aangezien er geen gehoor wordt gegeven aan een gesprek hierover, wordt de boodschap op deze manier goed zichtbaar. Niet alleen voor het Provinciehuis, maar ook voor alle voorbijgangers is de boodschap zo goed zichtbaar. Zo ook voor de pers en heeft het een mooi artikel in de Telegraaf opgeleverd.

Neem vrijblijvend contact met ons op over het opzetten van een soortgelijke campagne.

0204609007
info@promodukties.nl

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:

 

Meer informatie over Mobiele Wagens
Ervaringen

Met de 30 jaar ervaring weet Promodukties het belang om het ‘Point of Sale’ naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelfs op het water zijn er mogelijkheden voor unieke fieldmarketingacties. Gedurende deze tijd heeft Promodukties een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards opgebouwd waarmee veel campagnes gerealiseerd worden.  Zoals reclamefietsen (abrifietsen), segways en bakfietsen.  Hierdoor breng je de reclameboodschap naar de doelgroep.

 

In combinatie met

Voor meer promotie-ideeën zie: Mobiele Billboards en reclame bakfietsen. Deze mobiele reclame voertuigen lenen zich goed om te combineren met het uitdelen van samples of het uitdelen van flyers. Zodoende creëert de brandactivation visibility bij de doelgroep EN wordt er iets fysiek meegegeven. Daarmee bereik je een grote impact als positief resultaat!
Zie op LinkedIn een actie waarbij een LED scherm van Promodukties is ingezet.