(Her)openinging van de Hoogvliet in Zeist

(Her)openinging van de Hoogvliet in Zeist

Inwoners van Zeist zijn voor de heropening van de Hoogvliet op de hoogte gebracht door de inzet van 1 van de fully branded bakfietsen van Promodukties. Vanuit de bakfiets wordt fruit uitgedeeld om met het publiek in gesprek te komen. Vervolgens wordt uiteraard ook een flyer uitgedeeld om de boodschap nog eens goed onder de aandacht te brengen.

Het grote voordeel van deze bakfietsen met topboard is dat ze enorm opvallen dat er voorraad meegenomen kan worden EN dat er in voetgangersgebied mee gewerkt kan worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
EEN WINKELOPENING OF HEROPENING IS LOKAAL FEESTJE!

Promodukties verzorgt niet alleen de catering, een goede barrista en muziek/live entertainment, maar beschikt over verschillende mobiele media waarmee in de omgeving extra traffic en reuring gemaakt wordt.

Zowel stilstaande promotiematerialen voor net buiten de winkel, als Mobiele Media zoals (digitale) reclamefietsen, Promobikes en DigiCars. Ook zijn er vele guerrilla marketing mogelijkheden om de winkelopening bijzonder te maken.

Bekijk vooral onze campagnes met winkelopening zoals “Hoogvliet” en “Anytime Fitness


Breng jouw boodschap maximaal in beeld door middel van (Digitale) Mobiele Media

Dankzij het grote (digitale) mobiele media-aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van (Digitale) Mobiele Media zoals “Save Tibet“, “Domino’s actie” en “Walking Billboards