Graffiti Wall voor Prime Video’s Amazon Original “The Boys”.

Graffiti Wall voor Prime Video’s Amazon Original “The Boys”.

Het tweede seizoen van Prime Video’s Amazon Original “The Boys” is vanaf 4 sept 2020 te streamen. Om dit te vieren vroeg Initiative Promodukties om op een high traffic locatie in het land een reuze graffiti uiting te maken. Na een lang vergunningstraject en weken creatieve voorbereiding, kon de graffitiartiest eindelijk aan de slag in het centrum van Rotterdam. En dat bleef niet onopgemerkt…

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren. Bekijk vooral onze voorbeelden.

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.


BEURZEN & EVENTS BIEDEN EEN IDEAAL MOMENT VOOR EEN LANG EN IMPACTVOL CONTACTMOMENT.

Op beurzen en events komen grote aantallen doelgroepen die openstaan voor interactie. Simpelweg, omdat ze geen haast hebben. Een ideaal moment dus voor een goed contactmoment met je consument. Daarnaast heeft Promodukties al 30 jaar ervaring met beursstandbouw. De aankleding, de branding en het personeel van een beurs of event, bepalen in grote mate de uitstraling naar het publiek toe.

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van (straat) acteurs & Entertainment zoals “Heineken armbandjes”, “T-Mobile en Desperado’s” en “BP PARALYMPICS