De Walking billboard. Overal inzetbaar | Promodukties

Walking billboard: promotie te voet

Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, kun je de boodschap brengen met een walking billboard. Het draagbare billboard heeft een lichtkrant met bewegende tekst. Wil je liever een filmpje of slideshow tonen, kies dan de digital backpack.

Lopend je boodschap verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.

Walking billboard(s)

Dit draagbare medium is er in twee varianten: Large en Extra Large. Middels van achteren uitgelichte posters en een programmeerbare ‘lichtkrant’ aan de bovenzijde, communiceer je zo gemakkelijk een ‘Call to Action’. Zowel overdag als ’s avonds is dit een zeer opvallende verschijning hierdoor breed in te zetten. Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, zorgen ze voor visability om jouw doel te bereiken.

Digital backpack(s)

Dit draagbare medium biedt de mogelijkheid om je met bewegend beeld (in de vorm van een slide show of video) tussen het publiek te begeven. Op veilige (1,5m) afstand val je zo nog steeds op. Het is zelfs mogelijk om een splitscreen te gebruiken waarbij de bovenzijde en onderzijde iets anders communiceren. Een stilstaande aanbieding die permanent in beeld is, combineer je zo met een video. Ook hier geldt: Overal waar onze fieldmedewerkers te voet kunnen komen, kun je de boodschap brengen!

Andere promotietips

Promodukties adviseert je graag op dit gebied waardoor jouw doel wordt bereikt. Bekijk hier eerdere acties, uitgevoerd door Promodukties. Door middel deze service combineren me andere services bijvoorbeeld: Acteurs en entertaiment, Promobikes & Reclame bakfietsen creëer je een unieke campagne waarmee je veel bereik hebt.

Lopend je boodschap verspreiden?

Wij hebben genoeg ideeën. Bel ons of stel je vraag.