Stop-met-roken-actie Nicotinell 2018

In opdracht van Nicotinell voerde Promodukties de voorlichtingscampagne ‘Stop-met-roken-actie’ uit. De Nicotinell Stoptober & eindejaarscampagne met het Nicotinell S-TEAM; met een knipoog naar het bekende A-Team ging ons promotieteam dagelijks het veld in om mensen te adviseren en te helpen de eerste stap te maken om te stoppen met roken.

Deelnemers kregen eerst een advies met de online productwijzer en mochten daarna deelnemen aan de quiz met als hoofdprijs een zweefvlieg- of wellnessweekend op Texel. Landelijk enthousiasme bij jong en oud en vele mensen werden geholpen om de eerste stap te zetten om te stoppen met roken.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers en het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android. Maar ook de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is.  Ook kun je op social media  en online een groot bereik genereren. Bekijk vooral onze voorbeelden zoalsVliegtuigjes in de lucht“, “Droomhuizen Amsterdam of  Wildplak Campagne” 

IN COMBINATIE MET

Sommige guerrilla marketing acties of vormen van buitenreclame / straatreclame nodigen uit om deze aan te vullen met een flyer– of samplingactie. Hiervoor beschikt Promodukties over een grote en diverse poule van fieldmedewerkers/promotieteams en mobiele media om de boodschap over te brengen.

Voor meer promotiesuggesties, zie: Promotieteams en Mupi. Bekijk via LinkedIn en YouTube campagne voorbeelden.

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.