Mobiele reclame uiting met de segway. Het promoteam van Promodukties op wielen voor brand activation. promotie voor velthuiskliniek

Promotie voor Velthuiskliniek in Amsterdam

In Amsterdam werd passende promotie ingezet voor de openingen van de grootste locatie van de Velthuiskliniek. Ter ere hiervan werd op 17 juni ‘A Beautiful Day In Amsterdam’ georganiseerd; een écht beauty-event! Blue Field Agency schakelde Promodukties in om op gepaste wijze traffic te genereren in de meest relevante doelgroep gebieden van Amsterdam. Inmiddels weten we dat die missie is geslaagd want VelthuisKliniek kijk terug op een prachtig, drukbezocht event!

Neem vrijblijvend contact met ons op:
0204609007
info@promodukties.nl

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:

EEN WINKELOPENING OF HEROPENING IS LOKAAL FEESTJE!

Promodukties verzorgt niet alleen de catering, een goede barrista en muziek/live entertainment, maar beschikt over verschillende mobiele media waarmee in de omgeving extra traffic en reuring gemaakt wordt.

Zowel stilstaande promotiematerialen voor net buiten de winkel, als Mobiele Media zoals (digitale) reclamefietsen, Promobikes en DigiCars. Ook zijn er vele guerrilla marketing mogelijkheden om de winkelopening bijzonder te maken.

Bekijk vooral onze campagnes met winkelopening zoals “Hoogvliet” en “Anytime Fitness


FLYEREN IS EEN SIMPEL, MAAR EFFECTIEF RECLAME INSTRUMENT.

Als de call to action klopt, is de flyer een zeer nuttig middel om informatie over te dragen of traffic te genereren. Promodukties denkt graag mee over de inhoud en beschikt over een groot bestand aan enthousiaste flyeraars door het hele land!

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van flyeraars zoals “Anytime fitness“, “Starbucks en “Hartstichting