Winkelopeningen

Een winkel(her)opening moet een feestje zijn natuurlijk! Een feestje waar uw doelgroep op af komt en waar van alles te doen is. Promodukties kan met beide helpen! Vooraf de doelgroep wijzen op de openingsdatum met reversed graffitti in de weide omgeving of middels een promotieteam dat flyers uitdeelt met promobikes of bakfietsen. Een mobiel billboard laten rijden in het doelgroep gebied kan natuurlijk ook als het echt groots en meeslepend moet zijn. Op de openingsdag zelf is alles mogelijk; van steltlopers tot een DJ van schmink tot een ballonkunstenaar voor de kleintjes. Promodukties adviseert graag op basis van doelstellingen of budget om samen tot de optimale mix te komen voor een (her)opening om nooit te vergeten!

Ons aanbod

BAKFIETSEN

De bakfiets is een zeer opvallend, efficiënt en duurzaam medium. De zijdes van de bakfiets kan voorzien worden van reclame uiting. Dit medium is ideaal te combineren met een flyer of sample actie. De bakfiets kan ook voorzien worden van een topbord wat voor extra exposure zorgt in verband met de hoogte. In de bakfiets kan reclame materiaal naar de promotielocatie vervoerd worden.

guerrila marketing

RECLAMEFIETSEN

Traditionele OOH (out of home) reclame valt veel mensen niet meer echt op. Door te verrassen met een uniek medium krijg je wel de aandacht voor je merk en boodschap. Geparkeerde reclamefietsen vallen zeker op wanneer slim gepositioneerd in het doelgroep gebied.

Dit medium is ook heel mooi te combineren met Green Graffitti of streetadvertising voor een nog opvallender plaatje!

acteur als promotiemedewerker

ACTEURS & ENTERTAINERS

Bij iedere opdracht en merk past een bepaald profiel. Wanneer de merkactivatie vraagt om compleet ‘over de top’ gedrag wat je van een normale fieldmedewerker niet mag verwachten, zet Promodukties acteurs of entertainers in. Alleen op de winkelvloer volledig in je rol blijven of juist als speaker en teamleider op een stand de boel aan elkaar praten, ieder zijn talent!

streetadvertising is guerrilla marketing

STREET ADVERTISING

Voor een winkelopening, een bekendmaking van een nieuw logo of een andere (lokale) promotie, is de creatieve en duurzame uitstraling van omgekeerde graffitti perfect! Het valt op en is er maar 1 sjabloon en wat water nodig. De green (of reversed) graffiti wordt meestal ’s nachts gemaakt en overdag aangevuld door het product uit te delen met promobikes, bakfietsen, segways of digicars.

AH winkelopeningsfeest

PROMOBIKES

Mobiel Billboard op ABRI formaat. Beslist een originele eyecatcher in het doelgroep gebied. Promobikes worden altijd geleverd met promotiemedewerkers die zich fietsend verplaatsen in het voorkeursgebied. Hierdoor is dit mobiele billboard ideaal te combineren met een flyeractie en wervingsacties.

streedads

MOBIELE BILLBOARDS

Bij een winkelopening wil je natuurlijk iedereen uitnodigen om een kijkje te komen nemen! Promodukties brengt deze uitnodiging graag naar de mensen toe met haar uitgebreide ‘wagenpark’ van mobiele media. De grote Mobiele billboards (zie foto) om visibility te genereren in een groot verzorgingsgebied, maar ook verschillende soorten bakfietsen, segways, digiCars en Promobikes om dichtbij de mensen in te zetten en bijvoorbeeld iets bij uit te delen.