Winkelopeningen

Bij een winkelopening of heropening hoort een feestje, waar de doelgroep op af komt.

 

Promodukties beschikt over verschillende middelen om je zo goed mogelijk te helpen.
Zo kan Promodukties helpen met het promoten van een openingsdatum. Door reversed graffiti te spuiten in de weide omgeving trekt jouw winkel de aandacht van mensen. Maar ook kunnen de bakfietsen of promobikes worden ingezet om mensen te bereiken. Door gebruik te maken van een goede reclame-uiting op de fietsen en een promotieteam dat flyers of wat lekkers uitdeelt.

Mocht je toch liever kiezen voor iets groots en meeslepends, dan zijn onze mobiel billboards ook een goed middel om te gebruiken. Laat er bijvoorbeeld één rondrijden op de openingsdag zelf.

 

Bekijk hier een video van een eerdere winkelopening verzorgd door Promodukties.

Gaat je winkel binnenkort open en heb je hier hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007

info@promodukties.nl

Ons aanbod
Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation bij winkelopeningen, door middel van event sampling en promotieteam.

BAKFIETSEN

De bakfiets is een opvallend, efficiënt en duurzaam middel. Op de zijdes van de bakfiets kan een reclame-uiting worden bevestigd, net als op het topbord dat op de bakfiets kan worden geplaatst voor extra exposure.
De bakfiets is ideaal te combineren met een flyer of sampling actie, waarbij de bakfiets kan worden gevuld met promotiemateriaal.

RECLAMEFIETSEN

De traditionelen OOH (out of home) reclame valt bij veel mensen al niet meer op. Door te verrassen met een uniek medium krijg je wel de aandacht voor je merk en boodschap.
Geparkeerde reclamefietsen met een goede reclame-uiting vallen zeker op wanneer deze slim gepositioneerd staan in het doelgroep gebied.

Fieldmarketing bureau Promodukties: Zorgt voor brand activation door middel van een promoteam.

ACTEURS & ENTERTAINERS

Promodukties zet acteurs of entertainers in, wanneer je de aandacht wil trekken met compleet ‘over de top’ gedrag. Zij kunnen doen wat je bij een normale fieldmedewerker niet verwacht. Alleen op de winkelvloer in je rol blijven of juist als speaker op een stand de boel aan elkaar praten. Bij iedere opdracht en merk past een bepaald profiel.

STREET ADVERTISING

Bij een winkelopening, een bekendmaking van een nieuw logo of een andere (lokale) promotie is green (of reversed) graffiti perfect! Deze vorm van graffiti geeft een creatieve en duurzame uitstraling en het valt op. Daarnaast is er maar 1 sjabloon en wat water voor nodig. Green graffiti wordt meestal s ‘nachts gemaakt en overdag aangevuld met een flyer of sampling actie.

AH winkelopeningsfeest

PROMOBIKES

Dit mobiele billboard op ABRI-formaat is beslist een originele eyecatcher in het doelgroep gebied. Promobikes worden altijd geleverd met promotiemedewerkers die zich fietsen verplaatsen in het voorkeursgebied. Hierdoor is dit mobiele billboard ideaal te combinereen met een flyer- en wervingsactie.

Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation bij winkelopeningen, door middel van event sampling en promotieteam.

MOBIELE BILLBOARDS

Bij een winkelopening wil je natuurlijk iedereen uitnodigen om een kijkje te komen nemen. Promodukties brengt deze uitnodiging graag naar de mensen toe met haar uitgebreide ‘wagenpark’ van mobiele media. De grote mobiele billboards kunnen worden ingezet om visibility te genereren in een groot verzorgingsgebied. De bakfietsen, segways, digicars en promobikes kunnen worden ingezet om dichterbij de mensen te komen, met bijvoorbeeld een flyeractie.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.