Winkelopening
EEN WINKELOPENING OF HEROPENING IS LOKAAL FEESTJE!

 

Promodukties verzorgt niet alleen de catering, een goede barrista en muziek/live entertainment, maar beschikt over verschillende mobiele media waarmee in de omgeving extra traffic en reuring gerealiseerd wordt. Zowel stilstaande promotiematerialen voor net buiten de winkel, als Mobiele Media zoals (digitale) reclamefietsen, Promobikes en DigiCars. Ook zijn er vele  guerrilla marketing mogelijkheden om de winkelopening bijzonder te maken.

Ons aanbod
Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation bij winkelopeningen, door middel van event sampling en promotieteam.
BAKFIETSEN

De bakfiets is een opvallend, efficiënt en duurzaam middel. Op de zijdes van de bakfiets kan een reclame-uiting worden bevestigd, net als op het (digitale) topboard voor extra exposure. De bakfiets kan veel promotiemateriaal meenemen en daardoor ideaal te combineren met een flyer of sampling actie.

RECLAMEFIETSEN

De traditionelen OOH (out of home) reclame valt bij veel mensen al niet meer op. Door te verrassen met een uniek medium krijg je wel de aandacht voor je merk en boodschap.
Geparkeerde reclamefietsen met een goede reclame-uiting vallen zeker op wanneer deze slim gepositioneerd staan in het doelgroep gebied.

Fieldmarketingbureau Promodukties: Zorgt voor ludieke acties met acteurs en entertaiment
ACTEURS & ENTERTAINERS

Promodukties zet acteurs of entertainers in, wanneer je de aandacht wil trekken met compleet ‘over de top’ gedrag. Zij kunnen doen wat je bij een normale fieldmedewerker niet verwacht. Alleen op de winkelvloer in je rol blijven of juist als speaker op een stand de boel aan elkaar praten. Bij iedere opdracht en merk past een bepaald profiel.

Reversed graffiti Promodukties OOH guerrilla marketing
STREET ADVERTISING

Bij een winkelopening, een bekendmaking van een nieuw logo of een andere (lokale) promotie is green (of reversed) graffiti perfect! Deze vorm van graffiti geeft een creatieve en duurzame uitstraling en het valt op. Daarnaast is er maar 1 sjabloon en wat water voor nodig. Green graffiti wordt meestal s ‘nachts gemaakt en overdag aangevuld met een flyer of sampling actie.

AH winkelopeningsfeest
PROMOBIKES

Dit mobiele billboard op ABRI-formaat is beslist een originele eyecatcher in het doelgroep gebied. Promobikes worden altijd geleverd met promotiemedewerkers die zich fietsen verplaatsen in het voorkeursgebied. Hierdoor is dit mobiele billboard ideaal te combinereen met een flyer- en wervingsactie.

Promotiebureau Promodukties: Zorgt voor brand activation bij winkelopeningen, door middel van event sampling en promotieteam.
MOBIELE BILLBOARDS

Bij een winkelopening wil je natuurlijk iedereen uitnodigen om een kijkje te komen nemen. Promodukties brengt deze uitnodiging graag naar de mensen toe met haar uitgebreide ‘wagenpark’ van mobiele media. De grote mobiele billboards kunnen worden ingezet om visibility te genereren in een groot verzorgingsgebied. De bakfietsen, segways, digicars en promobikes kunnen worden ingezet om dichterbij de mensen te komen, met bijvoorbeeld een flyeractie.

Attributen en Items winkelopeningen Promodukties
OVERIGE ATTRIBUTEN

Bij een winkelopening zijn er altijd meerdere attributen nodig. Denk aan afzetlint, paaltje-koordje of een grote gouden schaar. Promodukties heeft een groot deel van de noodzakelijke items in huis. Mocht dat niet het geval zijn, dan regelen we het uiteraard voor jullie.

Meer informatie

Voor de winkelopening kan bijvoorbeeld met een gebrande bakfiets promotiemateriaal worden uitgedeeld op drukke punten in de omgeving. Promodukties heeft ruime ervaring met het organiseren van openingen. Zo hebben we een groot personeelsbestand met goede hostessen, maar ook collega’s die reversed graffiti kunnen spuiten. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor een event waarbij wij alle entertainment en catering verzorgen.

 

Mocht je toch liever kiezen voor iets groots en meeslepends, dan zijn onze mobiele billboards ook een goed middel om te gebruiken. Laat er bijvoorbeeld één rondrijden op de openingsdag zelf. Bekijk hier een video van een eerdere winkelopening verzorgd door Promodukties.

 

Zo helpen we jullie met het promoten van de openingsdatum!