Showroomwagens en Roadshow trailers

Waarom wachten tot de mensen naar de showroom of winkel komen als je de showroom en winkel ook naar de mensen kan brengen?

 

Deze opvallende wagens & event trailers vallen onderweg door het land al enorm op maar eenmaal op locatie nog veel meer. Voor al onze wagens geldt dat er binnen enkele minuten opgebouwd kan worden op locatie. Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere locaties per dag aan te doen. Hoe de wagens er aan de buiten- en binnenkant komen uit te zien dat is aan jou. Jij bedenkt het, wij produceren het!

B2C

Een rijdende showroom voor de pareltjes uit het assortiment.

B2B

Een rijdende showroom op de stoep van jouw klant

Redactie & influencer tour

Een pop-up store voor de deur

Roadshowtrailer Large

Een complete brand experience op wielen (met inloop)

Eventtrailer Small

Een complete brand experience op wielen (overdekt rondom)

Podiumwagen

Custom made spectaculars op wielen

MEER INFORMATIE

Showroomwagens en Eventtrailers voor brand experiences

Showroomwagens en eventtrailers zijn uitermate geschikt om opvallende brand experiences in te bouwen en roadshows mee te organiseren. Vrijwel voor iedere doelgroep en ieder product is een passende oplossing te bedenken. Van een kleine FMCG pop-up store op wielen tot een complete brand experience voor de automotive branche, alles is mogelijk.

 

De showroomwagen wordt in het B2C segment veelal ingezet om bij de doelgroep thuis voor de deur een brand experience aan te bieden. Vaak gecombineerd met een online win actie. Doordat er vrijwel geen opbouwtijd is en de wagen niet al te groot is, kunnen vele bezoekjes per dag worden gedaan en soms letterlijk op de stoep bij de mensen thuis.

 

Heb je net wat meer ruimte nodig voor jouw grotere producten of grotere assortiment dan bieden de roadshow of event trailers uitkomst. Doordat de zijkanten opengeklapt kunnen worden ontstaat een laagdrempelige showroom waar de mensen jouw producten letterlijk kunnen aanraken.

 

Alternatief voor een roadshow

Ben je opzoek naar een meer open wagen om bijvoorbeeld een spectacular of blow-up op te vervoeren, dan is een podiumwagen meest geschikt.

 

Voor alle voertuigen geldt dat zowel de binnen- als de buitenkant geheel naar eigen wens gebrand en ingericht kan worden. Bijna alles is mogelijk!

 

Complete Roadshow

Een roadshow is niet compleet zonder personeel uiteraard. Een ervaren communicatieve chauffeur en een enthousiast promotieteam bepalen in grote mate het succes van de campagne. Promodukties beschikt over een groot en divers fieldmedewerkers bestand. Stuk voor stuk zijn het ervaren en enthousiast medewerkers, die voldoen aan verschillende profielen. Zo is er voor elke campagne een passend profiel te vinden.

 

Promodukties denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden voor jouw product of merk.