Mobiele Billboards
Kom erachter hoe (digitale) mobiele billboards jouw boodschap overbrengen 

 

Dankzij het grote (digitale) mobiele media aanbod, gaat geen reclamemoment verloren. De wagens, bakfietsen, promobikes en DigiCars brengen jouw boodschap bij de doelgroep, waar dan ook!

Ervaringen

Promodukies is er al 30 jaar op gericht om jouw merk naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelf op het water komen onze mobiele billboards. Zo kom je dicht bij retailers en het Point of Salevoor met een unieke fieldmarketingactie.

 

Combineren

Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards, reclamefietsen/abrifietsen, segways en bakfietsen. Door middel van de inzet van de voertuigen en de combinatie met sampling  of flyering, bereik je meer impact. Je creëert namelijk brandactivation visibility midden in de doelgroep EN geeft wat fysieks mee.

Voorbeelden

Zie ook onze meest recente video en andere promotiesuggesties, zie: Online content creëren, Guerrilla Marketing en Roadshows.

Ons aanbod
Tubes mobiele billboards promodukties
TUBES

De fraai gevormde mobiele billboard wordt volledig uitgevoerd in de ‘look and feel’ huisstijl van de opdrachtgever. De fully branded tube is daardoor een unieke eyecatcher in het straatbeeld. Zowel het volledige reclamevlak, de zijkanten, de achterzijde én zelfs de gehele chauffeurscabine wordt gebrand in huisstijl kleuren.

LEDwagens-digitale-reclame-billboards-voor-NonProfit-Promodukties
MOBIELE LED SCHERMEN – LED WAGENS

De digitale reclame LEDwagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens minder zichtbaar worden door de stand van de zon of omdat het donker is, heeft deze LED wagen hier geen  last van. We brengen iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep!

Promobikes Ecover in Amsterdam
PROMOBIKES & RECLAMEFIETSEN

Mobiel Billboard op ABRI formaat of bakfiets met bewegend beeld? Beslist originele eyecatchers in het doelgroep gebied. De promotiemedewerkers verplaatsen zich fietsend in drukke gebieden. Hierdoor zijn deze is dit mobiele billboarden ideaal te combineren met een flyer- of wervingsactie.

promodukties-digicar-Ledwagen-mini-Amsterdam
DIGICARS

Centra van steeds meer steden worden schoner en weren daarom oude diesel auto’s. Promodukties heeft daarom fotogenieke elektrische vervoersmiddelen waarmee je dichtbij de mensen adverteert. Uw advertentie (slideshows, filmpjes en andere illustraties) wordt op een LCD scherm achterop de DigiCar weergegeven. Dankzij het kleine formaat is het ook mogelijk om binnen te rijden. Handig op bijvoorbeeld regenachtige dagen.

SHOWROOM & PRESENTATIEWAGEN

De Mobiele Showroom is het perfecte medium voor het ‘showen’ van realistische settings op onverwachtse locaties. Dit unieke medium is niet alleen goed in te zetten om je product te laten zien, maar juist als mobiele plek waar mensen kunnen instappen. Denk daarbij aan een mobiele demo- en infocentrum, walk-in showroom, rijdende etalage of een sample- en verkooppunt van nieuwe producten. Tegelijkertijd zorg je voor goed klantcontact. Het interieur is volledig naar wens te verbouwen en in te richten.

Billboat Promodukties. Brand Activation. Buitenreclame
BILLBOATS

De Billboat vaart door grachten en heeft een uitermate hoge attentiewaarde. Uniek in Nederland. Om voor veel visibility te zorgen is het reclamevlak (billboard formaat) dubbelzijdig. Dankzij het kantelsysteem kan de Billboat zonder problemen overal varen. Hierdoor trek je de aandacht in de grachten van stadscentra en langs drukbevolkte terrassen.

SEGWAYS

Een uniek en zeer opvallend mobiel medium om een reclameboodschap direct en sympathiek bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. De segway is zeer wendbaar en vrijwel overal inzetbaar, zowel binnen als buiten. Daarnaast is de segway uiterst milieuvriendelijk en geluidloos.

SPECTACULARS OP WIELEN & PODIUMWAGEN

Ontwikkel de Spectacular compleet naar eigen wens!. Hiervoor  creëren wij zowel 2D als 3D uitingen. De Spectacular heeft een zeer hoge attentiewaarde. Dankzij de veelzijdigheid is de wagen ook in te zetten als podium voor optredens en presentaties. Daardoor zeer geschikt voor roadshows.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.