Mobiele Billboards

Kom erachter hoe mobiele media jouw boodschap kunnen overbrengen. 

 

Dankzij het grote aanbod Mobiele Billboards wordt jouw doelgroep gemakkelijk bereikt. De wagens, bakfietsen, abri’s en meer kun je gemakkelijk in de juiste looproute zetten, zodat deze niet gemist wordt.

Zie ook onze meest recente video.

Ons label Mobielebillboards.com heeft 30 jaar ervaring op dit gebied. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten dicht bij retailers en het Point of Sale en zelf op het water zijn er mogelijkheden voor een unieke fieldmarketingactie. Promodukties heeft een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards, reclamefietsen/abrifietsen, segways en bakfietsen om de reclameboodschap naar de doelgroep toe te brengen, op welke plek dan ook!

Deze mobiele reclame voertuigen, lenen zich ook heel goed om te combineren met sampling (uitdelen van samples) of flyering (uitdelen van flyers). Zodoende creëert de brandactivation visibility midden in de doelgroep EN kan er tegelijk fysiek iets meegegeven worden. Het resultaat: bereik met grote impact!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007

info@promodukties.nl

 

Voor andere promotiesuggesties, zie: Online content creëren, Guerrilla Marketing en Roadshows.

Ons aanbod

TUBES

De fraai gevormde mobiele billboard wordt volledig uitgevoerd in huisstijl en ‘look and feel’ van de opdrachtgever. De fully branded tube is een unieke eyecatcher in het straatbeeld. Zowel het volledige reclamevlak, de zijkanten, de achterzijde én zelfs de gehele chauffeurscabine worden gebrand in de huisstijl kleuren.

PROMOBIKES & RECLAMEFIETSEN

Mobiel Billboard op ABRI formaat. Beslist een originele eyecatcher in het doelgroep gebied. Promobikes worden altijd geleverd met promotiemedewerkers die zich fietsend verplaatsen in het voorkeursgebied. Hierdoor is dit mobiele billboard ideaal te combineren met een flyeractie en wervingsacties.

Buitenreclame met digicars voor het goede doel Guerilla Marketing met de digicar van fieldmarketingbureau Promodukties

DIGICARS

Centra van steeds meer steden worden schoner en weren daarom vrachtwagens en oude diesel auto’s uit het centrum. Promodukties heeft daarom fotogenieke elektrische vervoersmiddelen waarmee je, ook op regenachtige dagen, dichtbij de mensen adverteert. Uw advertentie (slideshows, filmpjes en andere illustraties) wordt op een LCD scherm achterop de DigiCar weergegeven.

Billboat Promodukties. Brand Activation. Buitenreclame

BILLBOATS

De Billboat vaart door grachten en heeft een uitermate hoge attentiewaarde. Uniek in Nederland. Het reclamevlak (billboard formaat) is dubbelzijdig. Dankzij het kantelsysteem kan de Billboat zonder problemen overal varen. Dus ook door grachten van stadscentra en langs drukbevolkte terrassen.

SHOWROOM & PRESENTATIEWAGEN

De Mobiele Showroom is het prefecte medium voor het ‘showen’ van realistische settings op onverwachtse locaties. Goed in te zetten als mobiele demo- en infocentrum, walk-in showroom, rijdende etalage of als sample- en verkooppunt van nieuwe producten. Het interieur is volledig naar wens te verbouwen en in te richten.

SEGWAYS

Een uniek en zeer opvallend mobiel medium om een reclameboodschap direct en sympathiek bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. De segway is zeer wendbaar en vrijwel overal inzetbaar, zowel binnen als buiten. Daarnaast is de segway uiterst milieuvriendelijk en geluidloos.

LED Wagen

MOBIELE LED SCHERMEN

De mobiele LED wagen heeft een scherm van 400 x 200 cm met een pixel van 7 mm. Weergave van HD-commercials, animaties en (afwisselende) stil-beelden maar ook toepasbaar voor Live Stream en interactieve campagnes door de open dataverbinding. Zowel rijdend als geparkeerd kunnen campagnes vertoond worden en door een interne aggregaat werkt het geheel ‘stand alone’.

SPECTACULARS OP WIELEN

De Spectacular wordt op aanvraag door specialisten in eigen huis ontwikkeld en gebouwd. Wij creëren zowel 2D als 3D uitingen op onze wagens. De Spectacular heeft een zeer hoge attentiewaarde.