Instore & Nearstore Promoties

Of het nu om FMCG gaat of om elektronische apparaten: ‘zelf ervaren is geloven!’ Als je op een leuke en spontane manier wordt aangesproken en het product is lekker/goed, dan is de stap naar aankopen zeer klein (zeker wanneer er een interessante aanbieding is!) Vandaar ook de zeer hoge sales conversies bij instore tastings of demonstraties. Promodukties beschikt over een grote poule van ervaren instore fieldmedewerkers die graag uw merk vertegenwoordigen en er alles aan doen om het product in het winkelmandje te krijgen!

 

Voor andere promotiesuggesties, zie sampling en roadshows.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

Ons aanbod
proeven in winkel

INSTORE TASTINGS

Proeven is geloven en zo dicht op het POS is de beslissing om te kopen snel genomen. Zeker wanneer er een mooie aanbieding of ander voordeel aan vast zit.

INSTORE DEMONSTRATIES

Niet alle producten kun je proeven uiteraard. Maar ook ‘zelf ervaren, is geloven’. Zorgvuldig geselecteerde en getrainde fieldmedewerkers van Promodukties worden de ambassadeurs van uw merk. Voor het winkelend publiek is het net alsof men te maken heeft met een medewerker van uw organisatie.

SALES REFUND

Iedere instore demonstratie resulteert in een hogere sales conversie, wanneer er op dat moment een diepe korting wordt gegeven op het betreffende product. Een merk kan echter niet iedere week in de bonus zijn. Met een refund via de bankrekening kan dit probleem worden omzeild en hoeft en is bemoeienis van de retailer niet eens nodig.