OranjeFonds brengt met LEDwagen berichten rond

iedereen voor het raam voor persoonlijke boodschap in corona tijd

OranjeFonds brengt met LEDwagen berichten rond

Het OranjeFonds brengt met een LEDwagen hartverwarmende berichten rond. Tijdens de coronatijd hebben mensen lieve berichten voor familie en vrienden achter gelaten op de website van het OranjeFonds. Om dit landelijk naar degene toe te brengen voor wie ze zijn bedoeld, is daarom voor dit mobiele billboard gekozen. Dankzij het enthousiasme van de ontvangers was deze opdracht een eer om aan mee te werken.

Neem vrijblijvend contact met ons of klik hier voor het filmpje.

0204609007
info@promodukties.nl

 

 

Breng jouw boodschap maximaal in beeld met LED wagens

 

Meer informatie over LEDwagens

De digitale reclamewagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens door slecht buitenlicht minder zichtbaar worden, heeft deze LED wagen hier geen  last van. We brengen hierdoor iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep!

 

Details informatie LEDschermen

Naast dat de led wagen een scherm heeft van 400 x 200 cm, heeft deze ook een pixel van 7 mm. Hierdoor zijn de schermen goed te gebruiken voor de weergave van HD-commercials, animaties en (afwisselende) stil-beelden. Hiernaast zijn ze toepasbaar voor livestreams en interactieve campagne door de open dataverbinding. Dankzij de interne aggregaat werkt het geheel ‘stand alone’.

 

Ervaringen

Met de 30 jaar ervaring weet Promodukties het belang om het ‘Point of Sale’ naar de doelgroep te brengen. Op de weg, op festivals, in drukke winkelstraten en zelfs op het water zijn er mogelijkheden voor unieke fieldmarketingacties. Gedurende deze tijd heeft Promodukties een ruim aanbod aan eigen (digitale) mobiele billboards opgebouwd waarmee veel campagnes gerealiseerd worden.  Zoals reclamefietsen (abrifietsen), segways en bakfietsen.  Hierdoor breng je de reclameboodschap naar de doelgroep.

 

In combinatie met

Voor meer promotie-ideeën zie: Mobiele Billboards en reclame bakfietsen. Deze mobiele reclame voertuigen lenen zich goed om te combineren met het uitdelen van samples of het uitdelen van flyers. Zodoende creëert de brandactivation visibility bij de doelgroep EN wordt er iets fysiek meegegeven. Daarmee bereik je een grote impact als positief resultaat!
Zie op LinkedIn een actie waarbij een LED scherm van Promodukties is ingezet.