LEDwagen voor Save Tibet in Den Haag

LEDwagen voor Save Tibet in Den Haag

Wereldwijd voert International Campagne voor Tibet (ICT) actie voor vrijheid en mensenrechten in Tibet. Afgelopen weekend was er een demonstratie, beginnend bij de Chinese ambassade in Den Haag. Om de boodschap goed over de bühne te krijgen reed 1 van onze LEDwagens mee met de optocht naar het Vredespaleis. Het resultaat: er wordt een niet te missen boodschap overgebracht bij de doelgroep, zowel op straat als online.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0204609007
info@promodukties.nl

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:

 

Breng jouw boodschap maximaal in beeld met LED wagens

De digitale reclamewagen is een ideaal opvallend promotie medium voor bewegend beeld. Dankzij een dubbelzijdig led-scherm is de boodschap over jouw product of merk overal te zien. Waar andere reclame-uitingen wel eens door slecht buitenlicht minder zichtbaar worden, heeft deze LED wagen hier geen last van. We brengen hierdoor iedere video of slideshow tot op de stoep van de doelgroep! Zie ook onze Digicars

 


 

VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren. Bekijk vooral onze voorbeelden.

 

Promodukties denkt uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk of product.