Bravo verrast reizigers op Koningsdag

Bravo verrast reizigers op Koningsdag

Op Koningsdag verrast Bravo zijn reizigers met heerlijke Oranje koeken geserveerd door een team van heuse lakeien. Zelfs op koningsdag weten de acteurs & entertainers van Promodukties eruit te springen in de mensen massa!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0204609007
info@promodukties.nl

 

Meer suggesties om ook jouw merk optimaal in beeld te brengen:
(STRAAT) ACTEURS & ENTERTAINMENT ZORGEN VOOR OPVALLENDE BOODSCHAP OP STRAAT

Gebruik (straat) acteurs & entertainment om je boodschap op originele manier te brengen. Geen politie die bestraft maar een shoppinghost of straatartiest die met humor de mensen tips geeft en goed gedrag beloont.

Combineer een straatcoach met bijvoorbeeld een walking billboard of reclame bakfiets.

Bekijk vooral onze campagnes die gebruik maken van (straat) acteurs & Entertainment zoals “Superhelden in actie“, “Anytime fitness en “The bodygaurd


VEEL WAAR VOOR JE (MARKETING) GELD!

Ben jij bereid om met jouw campagne de grenzen op te zoeken en buiten de meest begane paden te gaan? Wij ook! Promodukties heeft jarenlang ervaring op het gebied van guerrilla marketing en ludieke acties op straat. Van het bestormen van de straten met Star Wars Stormtroopers, het bouwen en plaatsen van blow-ups/spectaculars voor Android, de Haarlemmerstraat volhangen met was voor Ecover of het beamen/projecteren van gebouwen voor Nike! Liever wat sneller en eenvoudiger een actie opzetten? Denk dan aan green (of reversed / clean) graffiti, wildplakken of zadelhoesjes plaatsen.

GUERRILLA EN LUDIEKE ACTIES VOORBEELDEN

Met deze vorm van creatieve buitenreclame zorg je ervoor dat jouw merk, product of boodschap in het straatbeeld te zien is en kun je ook op social media  en online een groot bereik genereren. Bekijk vooral onze voorbeelden zoalsVliegtuigjes in de lucht“, “Droomhuizen Amsterdam of  Wildplak Campagne”